Tuinonderhoud

Wij bieden een uitgebreid pakket aan tuinonderhoud

We willen allemaal het liefst een strakke, groene grasmat, perfect bijgehouden heggen en mooie bloemenperken vol kleur en zónder onkruid. Eerlijk is eerlijk: een tuin kost best wat werk. En dus kunnen we ons voorstellen dat je wel wat handjes kan gebruiken. Rouhof Groenaannemer biedt daarom een heel uitgebreid pakket aan tuinonderhoud. Op afroep én op abonnementsbasis. Wanneer het jou uitkomt of op een vast moment. En je gehele tuin of slechts een klein deel. Bij ons is vrijwel alles mogelijk.

We kunnen heel veel voor jou en je tuin betekenen en één ding weet je zeker: wij gaan grondig te werk. Niet ‘even’ maaien of snoeien. Onze hoveniers leveren altijd dezelfde hoge kwaliteit. Als Rouhof Groenaannemer langs is geweest, dan zie je ook écht dat er iets is gebeurd.

Dit zijn wij

Dit verzorgt de groenaannemer voor jou:

01

Snoeiabonnementen

Het hele jaar door een perfect onderhouden tuin? Met onze snoeiabonnementen weet je precies waar je aan toe bent. Financieel én qua tuin.

02

Seizoenonderhoud

Het grote werk uit handen geven? Laat ons het seizoenonderhoud doen! Wij komen twee tot drie keer per jaar langs om te zorgen dat alles er weer keurig bijligt.

03

Onderhoud op afroep

Schiet het onkruid opeens de lucht in? Of is er een tuinfeest aanstaande? Bel ons en we plannen je tuinonderhoud zo snel mogelijk in.

04

Onderhoud sproei-installaties

Ja, ook je sproei-installatie moet je onderhouden. Om problemen te voorkomen, zorgen wij in het voor- en najaar voor jouw sproei-installatie.

05

Bemestingsschema
en -advies

Om je beplanting het hele jaar door optimaal te verzorgen, maken wij bemestingsschema’s en -pakketten op maat.

Jouw tuinonderhoud uitbesteden?

Regelen wij!

Contact