Onderhouden jullie alleen tuinen van particulieren of ook voor bedrijven?

We doen allebei! Je kunt ons inhuren voor zowel het ontwerpen, aanleggen als het onderhouden van de buitenomgeving van je bedrijfspand.

We willen hier een buurtgroenplaats aanleggen, doen jullie dat ook?

Heel graag zelfs! We maken gebruik van duurzame materialen en bevorderen de biodiversiteit door inheemse planten en bloemen terug te laten komen in ons ontwerp. Hierdoor ontstaat er een gezond ecosysteem die flora en fauna aantrekken, maar die ook zorgt voor een heerlijke omgeving voor de mens.

Verzorgen jullie ook verlichting in de tuin?

Absoluut! Wij bieden graag het gehele plaatje, dus daar hoort verlichting zeker bij. Van praktische loopverlichting en mooie eyecatchers in je zithoek tot aan beveiligingsverlichting. We bespreken graag jouw wensen.

Ik heb alleen een dakterras, kan ik jullie dan ook inhuren?

Zeker! We maken ook van jouw dak graag een prachtige, groene tuin. Dat ziet er niet alleen leuk uit, maar het zorgt ook nog eens voor verkoeling op het dak. De planten absorberen namelijk veel warmte.

Wat kost een tuin?

Dat is helemaal afhankelijk van de grootte van de tuin en jouw wensen. Neem vooral contact met ons op, zodat we een offerte op maat kunnen maken!

Wat is jullie werkgebied?

Wij zijn jouw groenaannemer uit Salland, dus ons werkgebied bevindt zich vooral in de regio Salland. Daarnaast zijn we actief in de stedendriehoek Zwolle, Deventer en Apeldoorn. Voor grotere, uitdagende klussen rijden we graag het hele land door.

Jouw tuin tot bloei laten komen?

Wij worden graag jouw groenaannemer!

Contact